Culinair Reisburo
HomeReizenKookboekEvenementenTrainingen Happy ProjectsContact
Happy Projects

Het Culinair Reisburo ontwikkelt diverse projecten met een toegevoegde waarde voor Amsterdam. Tot op heden nemen koken, lekker eten en een lach een centrale plaats in bij deze projecten als middel om de aandacht te vestigen om de toegevoegde waarde van de projecten; Aandacht voor de diversiteit in de stad en sociale cohesie, maar ook gezond en lekker eten voor alle Amsterdammers, aandacht voor het milieu, armoedebestrijding, versterken van de positie van –startende- ondernemers.
Het culinair Reisburo heeft oa samengewerkt met StadsSpelen, WKAmsterdam, stichting de Vrolijkheid en gaat haar samenwerkingspartners uitbreiden.

Zoekt u een originele en innovatieve oplossing voor een vraagstuk in uw buurt of stadsdeel van Amsterdam, mail dan naar .

Happy Projects Development

In het najaar van 2009 levert het Culinair Reisburo een startnotitie op. Dit is het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een training in 2010, met als doel: Amsterdammers aan te moedigen, die sociaal ondernemer willen worden of projecten willen opzetten met een toegevoegde waarde voor de stad Amsterdam.

De trainingen worden in de eerste fase afgestemd op de volgende doelgroepen: Jongeren, vrouwen die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt en senioren. Het doel is om in 2011 per doelgroep een pilotproject te starten in Amsterdam om van daaruit verder te groeien.

Het Culinair Reisburo zal dit in samenwerking gaan doen met het bestaande netwerk en wil mogelijke samenwerkingspartners uitnodigen om deel te nemen, en nieuwe paden te bewandelen om gezamenlijke doelen te verwezenlijken. Als u belangstelling heeft kunt u een mailtje sturen naar .

Brigitte Kuiper as a social entrepeneur, who was also at the event P!ONEERS! in Amsterdam, now develops programs for innovative activities and happy projects to encourage social and active citizenship for young habitants of Amsterdam. Development of these special programs will be also available for women and senior-citizens in 2010. In the next year there will be pilot-projects with the first trainees.

You can send an email to if you are interested.

Sitewax development